Ovoce v medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 53 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 7.6 mg
 - Draslík 429.9 mg
 - Vláknina 7004.7 mg
 - Vitamín A 7004.7 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme v míse 2 lžíce medu, jablkovou šťávu a mletý kardamom. Oloupeme mango, odkrojíme dužinu od pecky a nakrájíme ji na plátky. Jablka, hrušky a ananas nakrájíme též na plátky.
 - 
                                2
Gril rozehřejeme na nejvyšší stupeň. Grilovací mřížku obalíme alobalem a položíme na ni polovinu plátků manga, jablek, hrušek a ananasu. Potřeme polovinou medové směsi a grilujeme 10 minut. Jedenkrát mezitím obrátíme. Takto připravíme i zbylé ovoce.
 - 
                                3
Do mísy dáme řecký jogurt, bílý jogurt a promícháme s vanilkovou trestí a zbytkem medu.
 - 
                                4
Teplé ovoce podáváme s vanilkovým jogurtem.