Bílý jogurt s jablky, vlašskými ořechy a skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 6 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 0.5 ks Jablka
  • 1 ks Skořice mletá
  • 1 ks Javorový sirup
  • 3 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 603 kcal
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 6 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 53 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 517.5 mg
  • Vláknina 53516 mg
  • Vitamín A 53516 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme si jablko na drobnější kostičky.

  • 2

    Smícháme jej s bílým jogurtem.

  • 3

    Přidáme kvalitní vlašské ořechy, ručně nalámané na menší kousky nebo nakrájené.

  • 4

    Nakonec přidáme skořici dle chuti, raději méně než více.

  • 5

    Můžeme ještě dosladit kapičkou javorového sirupu.

  • 6

    Vše důkladně promícháme a dáme vychladit.

Komentáře k receptu