Bramboráčky s pečeným jehněčím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 453 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 856 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 207.8 mg
 - Draslík 1275.2 mg
 - Vláknina 16167.5 mg
 - Vitamín A 16167.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.2 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 956.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nastrouhané brambory smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželkou, parmezánem, moukou, vejcem, solí a pepřem. Vypracujeme těsto a na pánvi usmažíme bramboráčky.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli s celerem osmažíme. Přidáme rajčatovou pastu a vaříme další 4 minuty. Vložíme jehněčí maso nakrájené na kostky, petržel a pepř. Za občasného míchání vaříme 10 minut.
 - 
                                3
Podávame s bramboráčky a zelným salátem.