Marinované chobotničky na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 638 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 1077 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 120 mg
 - Draslík 1181.5 mg
 - Vláknina 6622.5 mg
 - Vitamín A 6622.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 89.9 mg
 - Vitamín E 3.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Olivový olej smícháme v míse s citronovou šťávou, citronovou a limetkovou kůrou, cukrem a čerstvým pokrájeným oreganem. Do směsi dáme marinovat na 10 minut malé chobotničky.
 - 
                                2
Gril předehřejeme na nejvyšší teplotu a osolené a opepřené chobotničky grilujeme z obou stran 2 minuty.
 - 
                                3
Podáváme s ledovým salátem, ozdobené plátkem citronu a limetky.