Telecí řízky s vinným šodó
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 204 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 412.7 mg
 - Draslík 602.5 mg
 - Vláknina 33.1 mg
 - Vitamín A 33.1 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Připravené maso z obou stran osmažíme na másle dozlatova, vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme víno a necháme zchladnout. Víno přelijeme do mísy a nad párou do něj zašleháme žloutky a šleháme do zhoustnutí. Nevaříme, žloutky by se srazily!
 - 
                                2
Maso podáváme přelité šodó.