Zelená paprika plněná brynzou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 166 mg
 - Vláknina 1472.4 mg
 - Vitamín A 1472.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme.
 - 
                                2
Smícháme prolisovanou brynzu s měkkým máslem, nastrouhanou cibulí, mletou paprikou a nasekanou petrželkou.
 - 
                                3
Směsí naplníme půlky paprik. Ozdobíme je plátky rajčete a snítkou petrželky.