Kuřecí soté se zeleninou a houbami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 343 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 88.8 mg
 - Draslík 706.8 mg
 - Vláknina 2254.8 mg
 - Vitamín A 2254.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.4 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji na pánvi.
 - 
                                2
Přidáme očištěnou, nakrájenou papriku, rajče a žampiony, promícháme a krátce orestujeme. Zalijeme sójovou omáčkou smíchanou se solamylem, cukrem a solí a vše krátce povaříme.
 - 
                                3
Soté ozdobíme nastrouhaným sýrem.