Dušené hovězí s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 452 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 294 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 97.9 mg
 - Draslík 536.5 mg
 - Vláknina 5102.8 mg
 - Vitamín A 5102.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibulce zpěněné na oleji.
 - 
                                2
Osmahneme ze všech stran, zaprášíme moukou a znovu osmahneme.
 - 
                                3
Pak podlijeme horkým nálevem z hrášku, osolíme, opepříme, občas podléváme vodou a dusíme doměkka.
 - 
                                4
Když je maso měkké, přidáme sterilovaný hrášek a ještě 5 minut společně podusíme.