Voňavé kůzle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 319 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 858 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 121.5 mg
 - Draslík 1530.5 mg
 - Vláknina 1608.3 mg
 - Vitamín A 1608.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky. Spolu s utřeným česnekem, nasekanou pažitkou, solí a vším kořením je vložíme do hliněné nádoby. Zalijeme syrovátkou a necháme do druhého dne v chladničce.
 - 
                                2
Druhý den dolijeme vývar a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka.
 - 
                                3
Necháme vychladnout a opět dáme přes noc do chladničky.
 - 
                                4
Podáváme studené se salátem.