Pstruh na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1132 kcal
 - Sacharidy 86 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 467 mg
 - Bílkoviny 112 g
 - Uhlovodany 85 g
 - Cholesterol 290 mg
 - Draslík 2001.6 mg
 - Vláknina 7847 mg
 - Vitamín A 7847 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.4 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si dvě ryby, každou o váze jednoho kilogramu. Obě nařízneme třikrát z každé strany, potřeme je solí a necháme ležet asi dvacet minut. Poté ji na plechu posypeme zázvorem. Rybu ugrilujeme nebo připravíme na páře. Po dvaceti minutách ji vyjmeme, přelijeme omáčkou a posypeme cibulkou.
 - 
                                2
Podáváme s rýží.