Salát z nakládané červené řepy s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 263 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 661 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 67 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 633.3 mg
 - Vláknina 21266.7 mg
 - Vitamín A 21266.7 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z červené řepy slijeme polovinu nálevu, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky, pečlivě oloupaný pomeranč nakrájíme na tenké plátky. Řepu se zbylým nálevem i ovoce dáme do mísy a promícháme.