Vývar z králičího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1582 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 402 g
 - Sodík 1051 mg
 - Bílkoviny 210 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 570 mg
 - Draslík 5325.2 mg
 - Vláknina 35214 mg
 - Vitamín A 35214 mg
 - Vitamín B6 5.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 221.2 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králičí hruď bez jater omyjeme a vaříme v osolené vodě s cibulí do poloměkka.
 - 
                                2
Potom přidáme zeleninu a vaříme doměkka.
 - 
                                3
Do přecezené polévky dáme zavářku dle chuti, odtavíme a posypeme petrželkou nebo pažitkou.