Broskvový jogurtový nápoj s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 124 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 36 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 9.8 mg
 - Draslík 320.7 mg
 - Vláknina 3320 mg
 - Vitamín A 3320 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sušené broskve nakrájíme na malé kousky, přelijeme vodou a necháme namáčet 8 hodin. Poté rozmixujeme, přidáme med a jogurt a důkladně promícháme. Odložíme do lednice a nápoj podáváme studený.