Čínská polévka z bílých ředkviček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 68 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 892 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 843.7 mg
 - Vláknina 6973.8 mg
 - Vitamín A 6973.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ředkvičky omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Velké plody bývají chuťově velmi ostré a tak je spaříme horkou vodou - tím jejich ostrou chuť potlačíme.
 - 
                                2
V hrnci přivedeme v varu nesolený vývar, přidáme do něj zázvor, pepř a ředkvičky. Vaříme alespoň půl hodiny. Když ředkvičky začnou měknout, přidáme Vegetu a ocet. Necháme provařit a pak ještě podle chuti osolíme.
 - 
                                3
Pokud je polévka příliš hustá, můžeme ji naředit vývarem.