Zeleninová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 67 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 356 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 1.1 mg
 - Draslík 306.3 mg
 - Vláknina 4230.3 mg
 - Vitamín A 4230.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata oloupeme, nakrájíme na kostičky, papriky a salátovou okurku nakrájíme rovněž na kostičky, cibuli nasekáme.
 - 
                                2
Zeleninu rozmixujeme s cibulí a česnekem. Přidáme zeleninový vývar, ochutíme solí, pepřem a tabascem. Omáčku vychladíme.
 - 
                                3
Je vhodná k rybám, zejména k praženým sardinkám.