Jablkový salát s ředkvičkami a koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 103 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 115 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 8.1 mg
 - Draslík 390.7 mg
 - Vláknina 6035.9 mg
 - Vitamín A 6035.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na malé kousky, které dáme do vhodné misky. Ihned je pokapeme citrónovou šťávou. Důkladně očištěné a omyté ředkvičky nakrájíme na stejné kousky jako jablka.
 - 
                                2
Posypeme solí, pepřem, přidáme nasekaný kopr. Pomocí dvou vidliček promícháme.
 - 
                                3
Do jogurtu dáme mletou papriku, dobře rozkvedláme a přimícháme do salátu.
 - 
                                4
Všechny suroviny ještě jednou promícháme, rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.