Jatýrka v jarní zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Játra kuřecí
  • 250 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 150 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Koření grilovací
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 162 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 138 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 345 mg
  • Draslík 266.5 mg
  • Vláknina 7069 mg
  • Vitamín A 7069 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme jí na rozpáleném oleji. Přidáme játra a krátce osmahneme, poté přidáme zeleninu, ochutíme grilovacím kořením, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vodou a vše dusíme doměkka.

  • 2

    Hotová játra osolíme a podáváme.

Komentáře k receptu