Dušená husí krev na cibulce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 ml Husí krev
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Rohlík tukový
  • 1 ks Cibule
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 polévková lžíce Majoránka
  • 3 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 159 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 101 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 8.7 mg
  • Draslík 52.5 mg
  • Vláknina 1189.6 mg
  • Vitamín A 1189.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rohlíky nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nakrájíme najemno, česnek jemně rozdrtíme.

  • 2

    V míse promícháme rohlíky s krví, solí, pepřem, majoránkou a česnekem.

  • 3

    Na rozehřátém sádle zpěníme cibuli, přidáme krev s rohlíky a za častého míchání dusíme, až má krev barvu jelítkového prejtu.

Komentáře k receptu