Závitky z krůtího masa se žampionovou náplní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Krůtí maso
  • 5.6 g Máslo čerstvé
  • 150 g Salám měkký
  • 1.71 g Tuk
  • 200 g Žampiony čerstvé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Pažitka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 284 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 670 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 206.9 mg
  • Draslík 626.8 mg
  • Vláknina 1510.5 mg
  • Vitamín A 1510.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve si připravíme náplň: Na másle podusíme plátky žampionů, okořeníme kmínem a osolíme. Vmícháme vejce, která necháme ztuhnout a náplň ochutíme nasekanou pažitkou. Krůtí maso naklepeme, osolíme, na každý plátek urovnáme salám a připravenou žampionovou směs. Svineme, převážeme nití. Opečeme na tuku, podlijeme vodou a za občasného podlévání dusíme doměkka.

Komentáře k receptu