Slepice na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 682 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 684 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 252.3 mg
 - Draslík 703 mg
 - Vláknina 919.7 mg
 - Vitamín A 919.7 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou slepici naporcujeme a uvaříme v osolené vodě.
 - 
                                2
Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a opečeme na ní porce slepice. Osolíme, opepříme, okořeníme špetkou muškátového oříšku, kari kořením, novým kořením a nakonec přidáme kečup.
 - 
                                3
Potom vše podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.