Cizrna s kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 779 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 42 g
- Sodík 272 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 122 mg
- Draslík 1263.7 mg
- Vláknina 27178.8 mg
- Vitamín A 27178.8 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do druhého dne necháme nabobtnat cizrnu v 1l vody.
-
2
Poté ji propláchneme, zalijeme novou vodou a uvaříme doměkka. Pak scedíme.
-
3
Nakrájíme cibuli a osmahneme, přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme, chvíli povaříme.
-
4
Nakrájíme maso na plátky, naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Plátky osmažíme na oleji na pánvi.
-
5
Na talíře upravíme cizrnu s masem a podáváme.
Komentáře k receptu
- Jankaa
- 08.03.2016 20:15:56
Do receptu jsem použila cizrnu z plechovky (vařená v páře), kterou stačí jen propláchnout studenou vodou. Příprava se zrychlí a cizrna je velmi dobrá. Ke konci jsem přidala trochu méně kečupu, než je uvedeno v receptu, ale záleží na chuti každého. Recept je rychlý a výsledek moc dobrý a zdravý.
Odpovědět