Cibulová polévka z Francie
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 182 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 708 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 9.3 mg
 - Draslík 331.6 mg
 - Vláknina 4316.3 mg
 - Vitamín A 4316.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci ohřejeme v oleji máslo, přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, cukr a zpěníme. Zaprášíme moukou a cca 2 minuty opékáme.
 - 
                                2
Přidáme vývar, osolíme, opepříme, přikryjeme pokličkou, zvolna vaříme cca 30 minut.
 - 
                                3
Polévku rozdělíme do misek a posypeme sýrovými krutony nebo nahrubo nastrouhaným sýrem.