Karbanátky pohankové
Suroviny
- 200 g Pohanka
 - 100 g Chilli koření mleté
 - 11.11 ml Olej rostlinný
 - 1 ks Cibule
 - 4 ks Vejce slepičí
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Kmín celý
 - 1 špetka Majoránka
 - 1 špetka Podravka
 - 4 stroužek Česnek
 - 1 balení Sójové plátky
 - 1 polévková lžíce Strouhanka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 410 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 854.1 mg
 - Vláknina 11259.1 mg
 - Vitamín A 11259.1 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 8.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
5 minut vaříme pohanku, sójové plátky vaříme 15 minut ve vodě s masoxem a troškou soli. Po uvaření vymačkáme všechnu přebytečnou vodu a po zchladnutí vše umeleme na masovém strojku.
 - 
                                2
Přidáme sýr, koření, vejce a trochu strouhanky.
 - 
                                3
Tvoříme karbanátky, které obalíme v trojobalu a smažíme dozlatova na pánvi.
 - 
                                4
Poté ihned podáváme.