Kuřecí prsíčka v marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 175 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 78.7 mg
 - Draslík 370.9 mg
 - Vláknina 375.3 mg
 - Vitamín A 375.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opláchneme kuřecí plátky a necháme okapat.
 - 
                                2
Smícháme hořčici s olejem, pivem, solí a kousky rozmarýnu. Nalijeme směs na maso. Přikryjeme a necháme v lednici odležet.
 - 
                                3
Druhý den maso na rozpáleném oleji osmahneme.
 - 
                                4
Vyjmeme maso, přidáme zbytek marinády, máslo, zaprášíme moukou a zalijeme vodou.
 - 
                                5
Povaříme, přidáme maso a 5 minut dusíme.