Milánská pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 5 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 240 g Hovězí maso zadní
  • 10 g Olej stolní
  • 20 g Protlak rajčatový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 449 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 72.4 mg
  • Draslík 16.6 mg
  • Vláknina 577 mg
  • Vitamín A 577 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a osolené maso vcelku dáme na zpěněnou cibuli. Přidáme rajčatový protlak, necháme osmahnout a podlijeme. Dusíme doměkka.

  • 2

    Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou a povaříme.

  • 3

    Do hotové šťávy vložíme na plátky nakrájené maso.

Komentáře k receptu