Portugalská treska
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 848 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 61 g
- Sodík 4672 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 312 mg
- Draslík 956.9 mg
- Vláknina 34477.3 mg
- Vitamín A 34477.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 77.5 mg
- Vitamín E 11.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory a na čtvrtky nakrájené cibule vaříme v osolené vodě asi 20 minut. 
- 
                                2Potom přidáme nastrouhané zelí a vaříme dalších 10 minut. 
- 
                                3Filé z tresky uvaříme v mírně osolené vodě. Vejce uvařená natvrdo nakrájíme na plátky. 
- 
                                4Rybu, zeleninu, plátky vajec a olivy upravíme na mísu a polijeme směsí oleje, octa a soli. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        