Okurkový salát s ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Kedlubna
  • 60 g Ředkvička
  • 5 g Petržel - nať
  • 80 g Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 25 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 150 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 206.4 mg
  • Vláknina 2650 mg
  • Vitamín A 2650 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou okurku a oloupanou kedlubnu nakrájíme na kostičky a přidáme omyté, na plátky nakrájené ředkvičky.

  • 2

    Salát posypeme nasekanou petrželkou a zalijeme zálivkou z octa, soli, cukru a trochy vody. Dobře promícháme.

Komentáře k receptu