Vepřová panenka na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřová panenka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 208 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 552 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 76.2 mg
  • Draslík 779.5 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso osolíme, opepříme a potřeme olejem.

  • 2

    Rozpálíme rošt, vložíme na něj připravené maso a na každé straně je opékáme asi 10 minut.

  • 3

    Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a dušenou zeleninou.

Komentáře k receptu