Bramborové trojhránky s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 899 kcal
- Sacharidy 79 g
- Tuky 46 g
- Sodík 322 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 429.4 mg
- Vláknina 5000 mg
- Vitamín A 5000 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory předem uvařené ve slané vodě nastrouháme, přidáme mouku, vejce a vypracujeme těsto. 
- 
                                2Těsto rozválíme, radélkem vytvoříme obdélníčky, na které položíme kousek uzeného masa. 
- 
                                3Obdélníčky přeložíme tak, abychom vytvořili trojúhelníkové taštičky. 
- 
                                4Trojhránky potřeme máslem a v horké troubě asi na 200°C upečeme dorůžova. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        