Guláš ze svíčkové

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hovězí svíčková
  • 300 g Brambory
  • 40 g Sádlo škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 3 ks Rajčata
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 378 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 296 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 72.7 mg
  • Draslík 1164.9 mg
  • Vláknina 7046.5 mg
  • Vitamín A 7046.5 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 69.1 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě asi 30 minut.

  • 2

    Potom přilijeme trochu vody a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, utřený česnek, mletou papriku a kmín.

  • 3

    Nakonec vložíme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a oloupaná rajčata nakrájená na kolečka. Přilijeme trochu vody a dusíme, až brambory změknou.

Komentáře k receptu