Debrecínské kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Rajčata
  • 8 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 20 g Paprika mletá sladká
  • 100 g Paprika zelená
  • 500 g Vepřové kotlety
  • 100 g Klobása debrecínská
  • 50 g Sádlo vepřové škvařené
  • 1 ks Cibule
  • 5 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 312 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 570 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 57.5 mg
  • Draslík 487.3 mg
  • Vláknina 4668.3 mg
  • Vitamín A 4668.3 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.2 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme a nasolíme. Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Na tento základ vložíme kotlety, podlijeme vodou a necháme pozvolna zakryté dusit, mírně podléváme.

  • 2

    Když je maso skoro měkké přidáme nakrájenou papriku a rajčata a společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou debrecínskou klobásu, prohřejeme, dochutíme a můžeme podávat.

Komentáře k receptu