Maďarský zapékanec

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 200 g Šunka dušená
  • 1 ks Květák
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 1 hrnek Zakysaná smetana
  • 1 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2784 kcal
  • Sacharidy 110 g
  • Tuky 213 g
  • Sodík 1363 mg
  • Bílkoviny 130 g
  • Uhlovodany 107 g
  • Cholesterol 2366.7 mg
  • Draslík 5424.1 mg
  • Vláknina 55446.4 mg
  • Vitamín A 55446.4 mg
  • Vitamín B6 3.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 519.8 mg
  • Vitamín E 7.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 113.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vymažeme pánev, poklademe vrstvou uvařených brambor na kolečka. Posypeme nakrájenou šunkou a na kolečka pokrájenými vejci.

  • 2

    Zalijeme smetanou, poklademe růžičkami vařeného květáku, posypeme strouhankou a zakapeme máslem.

  • 3

    Pečeme v troubě 20 minut.

Komentáře k receptu