Bramborová Harula

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1500 g Brambory
  • 150 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 170 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 49.4 mg
  • Draslík 1054.3 mg
  • Vláknina 14184.9 mg
  • Vitamín A 14184.9 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme sůl, pepř, nastrouhaný česnek, majoránku, vejce, smetanu a mouku. Vše dobře zamícháme.

  • 2

    Plech vymažeme sádlem, rozetřeme na něj připravené těsto a v troubě upečeme dorůžova.

Komentáře k receptu