Hovězí guláš s bramborami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 120 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Brambory
  • 180 g Cibule
  • 150 g Rajčata
  • 10 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 4 g Kmín celý
  • 900 g Hovězí maso přední
  • 40 g Paprika mletá sladká
  • 150 g Paprika zelená
  • 5 g Paprika mletá pálivá
  • 100 g Halušky
  • 40 ml Tuk
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 451 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 790 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 99.3 mg
  • Draslík 1193.5 mg
  • Vláknina 12168.3 mg
  • Vitamín A 12168.3 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.4 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky bez jádřinců na proužky, rajčata na čtvrtky, česnek prolisujeme.

  • 2

    Na tuku zpěníme cibuli, posypeme mletou sladkou i pálivou paprikou, přisypeme kostky masa, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Podlijeme vodou, přidáme kmín, česnek a povaříme, dokud maso nezačne měknout. Nyní přisypeme papriky, rajčata, brambory, halušky a dovaříme.

  • 3

    Servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Komentáře k receptu