Vepřová játra po francouzsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 308 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 376.3 mg
 - Draslík 623.2 mg
 - Vláknina 4770 mg
 - Vitamín A 4770 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 46 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaná, na dílky nakrájená rajčata, oloupané jablko nakrájené na kousky a oloupanou cibuli nakrájenou na kostičky podusíme na 2 lžících oleje asi 10 minut. Směs osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem a bazalkou.
 - 
                                2
Na zbylém oleji opečeme plátky očištěných vepřových jater. Měkká játra osolíme a opepříme. Upravíme je na talíře a přelijeme zeleninovou směsí.