Paprikové máslo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 232 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 58 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 37.5 mg
 - Draslík 18.7 mg
 - Vláknina 27.2 mg
 - Vitamín A 27.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo rozšleháme a smícháme se lžičkou jemně nasekané červené papriky a s kořením.
 - 
                                2
Rozetřeme na alobal, zabalíme do válečku a dáme vychladit.
 - 
                                3
Paprikové máslo je výborným doplňkem k rybě a masu.