Francouzský pokrm

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Sardelové řezy
  • 1 špetka Sůl
  • 1 hrnek Zakysaná smetana
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 506 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 1142 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 576.8 mg
  • Draslík 425.3 mg
  • Vláknina 185.1 mg
  • Vitamín A 185.1 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.8 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pánev vymažeme máslem, vlijeme smetanu smíchanou s moukou a solí. Vložíme opatrně rozklepnutá vejce, vedle sebe, na každé dáme

  • 2

    2-3 plátky sardelky.

  • 3

    Posypeme strouhankou, petrželkou a zakapeme máslem.

  • 4

    Zapečeme v troubě.

Komentáře k receptu