Fazole na opečených toastech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Fazole bílé
  • 100 g Anglická slanina
  • 4 krajíc Chléb toastový
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 335 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 234 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 1176.1 mg
  • Vláknina 19094 mg
  • Vitamín A 19094 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole namočíme do studené vody. Druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka a vodu slijeme.

  • 2

    Slaninu mezitím nakrájíme na kostičky a vyškvaříme na pánvi. Škvarečky vyjmeme a na vypečeném sádle opečeme plátky toastového chleba z obou stran dozlatova. Škvarečky smícháme s vařenými fazolemi.

  • 3

    Na talíř dáme opečený chléb, navršíme na něj fazole a polijeme kečupem.

Komentáře k receptu