Špaldovo - datlové hvězdičky v čokoládové polevě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 37 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 21.6 mg
 - Draslík 253.2 mg
 - Vláknina 9875 mg
 - Vitamín A 9875 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechny suroviny zpracujeme na hladké těsto, zabalíme do fólie a necháme přes noc odpočinout v chladu.
 - 
                                2
Vyválíme plát a vykrájíme hvězdičky.
 - 
                                3
Přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 170°C. Vytáhneme ještě měkké, po vychladnutí ztuhnou.
 - 
                                4
Poléváme rozpuštěnou polevou a zdobíme lískovým oříškem.
 - 
                                5