Jehněčí s oregánem a halloumi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 58 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 50 mg
 - Draslík 42.6 mg
 - Vláknina 464.8 mg
 - Vitamín A 464.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 594 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme olej a oregáno, maso nakrájíme na kostky a necháme ve směsi minimálně 20 minut marinovat.
 - 
                                2
Osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na špíz z halloumi na kostky a červenou paprikou.
 - 
                                3
Grilujeme a potíráme marinádou.