Brambory Byron
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 831 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 74 g
 - Sodík 219 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 69.3 mg
 - Draslík 1033.5 mg
 - Vláknina 12539.8 mg
 - Vitamín A 12539.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory upečeme ve slupce. Oloupeme je, dužinu rozmačkáme vidličkou a přidáme máslo, sůl a pepř.
 - 
                                2
Tvoříme větší medailonky a po obou stranách je osmažíme na oleji.
 - 
                                3
Pokrm pokapeme mlékem, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci.