Hamburský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 218 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 92.6 mg
 - Draslík 819.1 mg
 - Vláknina 6564.3 mg
 - Vitamín A 6564.3 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kostky hovězího masa, opečeme, oslolíme, podlijeme vodou a dusíme.
 - 
                                2
Před změknutím přidáme majoránku, kmín a papriku a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Ke konci šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.