Německé bramborové knedlíky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 166 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 350 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 323 mg
 - Vláknina 6234.5 mg
 - Vitamín A 6234.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené brambory rozšťoucháme dohladka. Vmícháme vejce, oba druhy mouky a kmín. Směs osolíme, opepříme a vypracujeme hladké těsto, které bude držet tvar.
 - 
                                2
Z těsta vytvarujeme 12 stejně velkých šišek. Vložíme je do hrnce s vroucí vodou a vaříme asi 15 minut, dokud nevyplavou na hladinu.
 - 
                                3
Knedlíky můžeme podávat jako přílohu ke guláši a masovým pokrmům s omáčkou.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                