Brambory dušené s paprikou a rajčatovým protlakem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 394 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 23.8 mg
 - Draslík 1219.7 mg
 - Vláknina 13822.5 mg
 - Vitamín A 13822.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory nakrájíme na kostky a dusíme je na tuku a osmažené cibuli.
 - 
                                2
Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky. Když změknou, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem s rozmíchaným protlakem.
 - 
                                3
Vše ještě dusíme, až se tekutina vsákne.