Vepřové maso zapečené v zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 454 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 70 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 292.7 mg
 - Vláknina 5742.4 mg
 - Vitamín A 5742.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso vyjmeme z konzervy, sádlo oddělíme a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a zpěníme ji.
 - 
                                2
Na papriku vložíme maso nakrájené na kousky, česnek utřený se solí a překrájené kysané zelí.
 - 
                                3
Na dno vymaštěného pekáčku rozložíme polovinu připraveného zelí, poklademe je kolečky salámu a přikryjeme zbylým zelím. Pečeme v troubě asi 20 minut.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami.