Paprikové lusky se sardelovou náplní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 40 g Žervé
  • 300 ml Voda pitná
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Rajčata
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Petržel - nať
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Sardelová pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 149 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 46 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 131.7 mg
  • Draslík 177.2 mg
  • Vláknina 926 mg
  • Vitamín A 926 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.

  • 2

    Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat.

  • 3

    Změklé máslo utřeme se žervé, přidáme uvařená vejce rozmačkaná na kaši, sardelovou pastu a vše ušleháme. Nakonec vmícháme drobně nakrájenou cibuli.

  • 4

    Směsí naplníme připravené půlky paprik, ozdobíme je dílky rajčete a snítkou petrželky a dáme vychladit.

Komentáře k receptu