Dušené houby václavky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 203 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 259 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 747.6 mg
 - Vláknina 10041 mg
 - Vitamín A 10041 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Klobouky václavek a cibuli nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
Na oleji osmažíme cibuli s drceným kmínem. Poté vsypeme houby a dusíme, až se tekutina vydusí. Před podáváním osolíme.