Štika pečená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 195 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 130 mg
 - Draslík 46.5 mg
 - Vláknina 2447 mg
 - Vitamín A 2447 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ze štiky odstraníme šupiny, vykucháme ji, omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.
 - 
                                2
U hřbetní ploutve uděláme několik zářezů, do kterých vložíme půlkolečka citrónu bez jader.
 - 
                                3
V pekáči rozehřejeme máslo, štiku na něj vložíme a během pečení štiku často potíráme máslem.
 - 
                                4
Štiku podáváme posypanou petrželovou natí.