Zeleninová bageta
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 459 kcal
- Sacharidy 63 g
- Tuky 17 g
- Sodík 714 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 404.3 mg
- Vláknina 7334.8 mg
- Vitamín A 7334.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ve velké pánvi rozehřejeme olej a za častého míchání na něm opékáme asi 4 minuty očištěné cukety a žampiony nakrájené na plátky. Osolíme a opepříme. 
- 
                                2Omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky. 
- 
                                3Malé bagety podélně rozkrojíme a namažeme pomazánkovým máslem. Na spodní poloviny baget rozložímne plátky rajčat a obložíme je vlažnými plátky cuket a žampionů. Přikryjeme horní polovinou baget a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        