Srnčí perkelt

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 150 g Rajčata
  • 100 g Sádlo škvařené
  • 100 g Paprikové lusky čerstvé
  • 15 g Paprika mletá sladká
  • 800 g Srnčí plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 681 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 970 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 250.3 mg
  • Draslík 1090.1 mg
  • Vláknina 5405 mg
  • Vitamín A 5405 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.4 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova, vmícháme mletou papriku a přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou srnčí plec. Osolíme a zalijeme horkým vývarem. Dusíme pod pokličkou do poloměkka. Potom přidáme oloupaná, na nudličky nakrájená rajčata a papriky a vše dusíme doměkka.

Komentáře k receptu